Reset Password
If you've forgotten your password, you can enter your email address below. An email will then be sent with a link to set up a new password.
Cancel
Reset Link Sent
If the email is registered with our site, you will receive an email with instructions to reset your password. Password reset link sent to:
Check your email and enter the confirmation code:
Don't see the email?
  • Resend Confirmation Link
  • Start Over
Close
If you have any questions, please contact Customer Service

SeNTiMeNTs !!!  

rm_nineta1969 55F
22 posts
4/19/2009 3:53 am
SeNTiMeNTs !!!

SENTIMENTS A FLOR DE PELL

Els teus silencis em desconcerten… pero a la vegada aquet misteri que t’envolta m’agrada, m’excita, perque negar-ho….

Saps…és complicat parlar de sentiments, perquè es poden mal interpretar… pero… vaig a intentar-ho…em despullo davant teu..

Necesito veure’t, tenir-te, potser estic demanant massa, però no estic parlan de lligams complicats, senzillamente t’estic parlan de sentiments , de compartir moments, boixeries, converses, llegir, respectar el nostre espai, estar tota una tarda davant d’un foc i nomes parlar-te amb la mirada, mirar una pel•lícula que no tingui cap sentit, passejar per una platja, desertes ara a l’hivern i quedar congelats pel fred , prendre un te calent a quealsevol cafè oblidat, sentir la necesitat d’agafar-te la ma per poder quedar submergida dins d’un dolç , despertar-me embolicada amb el teu cos nu i pensar que guapo estas, aixi, mig despentinat, obre els ulls i mira’m ....fer-te un petó quan encara estàs mitg adormit, com m’agrada mirar-te….et desitjo, vull acostar-me a tu, tocar-te, però encara m’envaieix aquella sensació estranya que es te quan algú t’agrada.
Et miro, i el pols me’l sento accelarat , perque? Ho estaras notant tu també?....
Tot això i més , que potser t’explicaré un altre dia les petites coses que a vegades oblidem i en realitat les que ens fan sentir vius, les que ens fan que aflorin els sentiments e instins més intims, profunds, bonics i perque no dir-ho animals…
Oi que m’entens ¿¿

NiNeTa 2008 …..


NiNeT.......


esmolet66 58M

2/16/2012 3:54 am

Deliciosa forma d'expressar els sentiments. He viscut aquesta història durant cinc anys, i he sentit i encara sento, a vegades, tots aquests encisos. Malauradament es va acabar, però era igual a tot el que tu dius.


SEXADICT1974 50M
3 posts
7/4/2010 10:28 am

ME ENCANTA TU FOTO... TODO LO QUE DICE SIN PALABRAS...NIUNANOCHEMAS ARROB LIVEPUNTO COM


solosex1234 56M
207 posts
11/27/2009 12:42 am

Magnífica la forma d'expresar els teus sentiments. De vegades, tant se val que els altres els entenguin o no. Continua expressant el que sents.
Pentonets.

Búscame, solosex123


rm_Malefic40 57M
21 posts
11/2/2009 11:15 am

Però Nineta.... quina manera tan dolça de redactar els teus sentiments i pensaments... quin desbordament de sensualitat.... em deixes al altre cantó del ordinador teclejant lentament les paraules que em passen pel cap... mentre hi ets només tu... em fas gaudir del teu moment com un voyeur amagat darrera a cortina... no et vull invadir la teva intimitat... prefereixo llegir-la o escoltar-la quan surt de tu... com si d’un bon confident es tractés... Aquí em tens doncs, per tot el que creguis oportú...


rm_stroh1968 55M
42 posts
7/28/2009 10:53 am

tentenc perfectament nineta.Has conegut l'amor i ets afortunada.


Become a member to create a blog